Apartamente de 2 Camere noi in Family Residence Metalurgiei + anunt valabil + < Inapoi
Bucuresti, Binelui

Va propunem spre vanzare un Ansamblu Rezidential de Blocuri noi in berceni, Family Residence Metalurgiei care este alcatuit din 6 blocuri de locuinte, avand Demisol + Parter + 4 Etaje,Constructia a inceput in data de 12.05.2014 iar primele 3 blocuri vor fi finalizate la sfarsitul luni octombrie 2014, iar urmatoarele 3 blocuri vor fi finalizate in aprilie 2015, avand in total 300 de apartamente noi de 2 camere.
Complexul Rezidential Family Residence Metalurgiei, este situat in zona de Blocuri Noi, din sudul Bucurestiului din cartierul Berceni din Sectorul 4, fiind foarte aproape de marile centre comerciale (Carrefour Grand Arena,Sellgros Berceni,Decatrlon,Hornbach Berceni,Metro,Real / Auchan,Obi, Lidl, metrou Aparatorii Patriei,mijloace de transport in comun, unitati de invatamant.
Promotii Family Residence Metalurgiei
5% reducere la plata cash
asigurat loc parcare suprateran
balcoan inchis cu termopan Rehau Euro 70 Mahon
Apartamentele din cadrul Complexului Family Residence Metalurgiei se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat (gaze,apa,enel), centrala proprie de apartament, si au inclus in pretul de vanzare si tva-ul de 5 %. Pret de la 26000 Euro pana la 39000Euro fiind cele mai ieftine blocuri noi din berceni sectorul 4.

Telefon : 0767377376, Dezvoltator
  Introdus in , , , , la 10 septembrie 2014 14:22 1572 vizite, 1 astazi

Vizualizare pe harta
Galerie foto

Reclama

Locuinte rezidentiale - Imobiliare - Anunturi Imobiliare - Inchirieri Garsoniere Ieftine - Apartamente Ieftine - Prima Casa